YOKOHAMA a Los Angeles Angels baseball-csapat szponzora
02 ápr 2018

A Yokohama Tire Corporation (YTC) új partnerségi megállapodást írt alá az Egyesült Államok Major League Baseball (MLB) egyik csapatával, a Los Angeles Angels-szel. A szerződés 2018 és 2020 között három szezonra érvényes (beleértve a rájátszásokat is). A megállapodás szerint a YOKOHAMA logó az Angel Stadium-ban, az Angels saját stadionjában fog megjelenni.

Az YTC eredetileg 2011-ben kötött partnerséget az Angels csapatával annak érdekében, hogy növelje a YOKOHAMA márka ismertségét Észak-Amerikában és közelebb kerüljön a helyi közösségekhez. Az új, hároméves megállapodás egy teljes évtizedre terjeszti ki a szerződést. A csapat nemrég igazolta le a japán tehetséget, Shohei Ohtani-t, a dél-kaliforniai csapat így várhatóan még nagyobb figyelmet kap a 2018-as év során, valamint komolyabb médiaérdeklődésre is számíthat.

A Los Angeles Angels 1961 óta része a Major League Baseball történetének, azóta kilenc American League Western Division Championship győztese, három All-Star játék, házigazdája, valamint vitte a 2002-es világbajnokságot is. 57 éves történelme során a franchise négy MVP, két Cy Young győztes, két év Rookie of the Year, 37 Rawlings Gold Glove nyertes és 154 All-Stars játékossal büszkélkedhet..

Látogassa meg őket online a http://www.mlb.com/angels weboldalon, vagy kövesse őket a Facebookon a www.facebook.com/Angels címen.

A Yokohama továbbra is számos népszerű sportcsapatot támogat szerte a világon, a márka globális ismertségének növelése érdekében. Az Angels támogatásának kiterjesztése mellett, a vállalat 2015 júliusa óta büszke szponzora az angol Premier League Chelsea Football Clubjának is.