YOKOHAMA piacra dota a GEOLANDAR M/T G003 abroncsokat Európában
06 már 2018

Tokió – A Yokohama Rubber Co., Ltd. ma bejelentette, hogy idén tavasszal megkezdi a sáros terepre kifejlesztett „GEOLANDAR M/T G003” gumiabroncs európai értékesítését a GEOLANDAR termékcsalád részeként, SUV-ok és kisteherautók számára. A gumiabroncsok, amelyeket egymást követően vezetnek be egyes országok piacaira, 23 méretben lesznek kaphatók, 20 hüvelyk és 15 hüvelyk között, POR (Professional Off-Road) pecséttel a gumiabroncsok oldalán. Ugyanezt a gumiabroncsot az Egyesült Államokban 2017 júliusa óta forgalmazzák.

A „GEOLANDAR M/T G003” olyan gumiabroncsokkal szeretné ellátni a terepvezetés rajongóit, amelyek a legjobb teljesítményt nyújtják minden terepen, a sárostól a sziklásig, a földúttól a kavicsosig. Emellett a vállalat folyamatosan törekszik a gumiabroncsok élettartamának növelésére, azok tartósságának és kopásállóságának javításával. A „GEOLANDAR M/T G003” tehát teljes átalakításon ment keresztül az elődhöz képest. Új a futófelület mintázata, az oldalkialakítása, a profilja, a szerkezete és a gumiösszetétele, mely átalakítások mindegyike a világ legnehezebb terepjáróversenyeinek résztvevőitől származó technológiai visszajelzéseken alapul. A futófelület-mintázat és a vállszerkezet különösen fontos részei a terepjáró gumiabroncsoknak.

A „GEOLANDAR M/T G003” futófelület-mintázata nagyméretű hálós bordahornyokat és szekvenciális lamellákat tartalmaz, amelyek többféle terepen is kiváló tapadást biztosítanak a gumiabroncsnak. Ezenkívül a „GEOLANDAR M/T G003” vastagított oldalfala agresszív vállszerkezettel rendelkezik a gumiabroncs oldalának felső részén. A vállszerkezet ellenállóbbá teszi az oldalfalat a vágásokkal és a kopással szemben.

A „GEOLANDAR M/T G003” fejlesztőcsapat azon elkötelezettsége, hogy a jármű terepjáró képét erősítse, olyan agresszív megjelenésű gumiabroncsot eredményezett, ami kielégíti a felhasználóknak azt az igényét, hogy egy utcai járműben is élvezhessék a terepvezetést. A közúti teljesítményt sem hagyták figyelmen kívül és a „GEOLANDAR M/T G003” megtartotta elődje csendes, kényelmes utazási jellemzőit autópályán és a város utcáin.

A „GEOLANDAR” a YOKOHAMA világszerte bevezetett márkája SUV-ok és kisteherautók számára. Tekintettel arra, hogy az utóbbi években világszerte nő a SUV-ok és kisteherautók népszerűsége, a Yokohama Rubber felgyorsította a „GEOLANDAR” termékcsalád fejlesztését és új modellekkel való kiegészítését. A „GEOLANDAR M/T G003” bevezetése a magasabb hozzáadott értékű gumiabroncsok értékesítésének bővítésére irányul, hiszen manapság egyre inkább ilyet választanak a SUV- és kisteherautó-tulajdonosok.

A „GEOLANDAR” márka magában foglalja még a „GEOLANDAR A/T G015” nevű, minden terepen használható gumiabroncsot; a „GEOLANDAR H/T G056”-ost, ami közúti gumiabroncs közepes és nagy SUV-ok számára; valamint a „GEOLANDAR SUV”-ot a városi vegyes használatú járművek és kis/közepes SUV-ok számára. A „GEOLANDAR M/T G003” tovább bővíti a márkacsaládot, hogy az szélesebb és változatosabb felhasználói csoport igényeinek felelhessen meg.